пʼятниця, 3 вересня 2021 р.

Відео-огляд виставки-поради "Вересень до школи з книгами іде"

 


Ось і промайнуло літо, і знову школярі готові до подорожі в країну знань.

📖✍️🍁🙏З початком нового навчального року для всіх користувачів дитячої філії Новоукраїнської центральної бібліотеки діє книжкова виставка-порада «Вересень до школи з книгою іде». Символом виставки стала Сова – символ мудрості, яка ніби рекомендує школярам, що почитати, щоб стати розумним, як вона.🦉
📘 Перший розділ «В країні цікавих уроків» запрошує читачів пізнати неймовірний світ предметів, що викладають у школі: математики, читання, мови, географії та багатьох інших, адже дуже важливо, щоб учні були повністю обізнані за тією чи іншою галуззю знань.
📗 У книжках другого розділу «Твої помічники у навчанні» представлені енциклопедії, довідники з астрономії, географії, біології та інших галузей, що допоможуть у розширенні знань та пізнанні цікавих фактів всесвіту.
📙 Зацікавить користувачів розділ «Школа у творах письменників». У ньому представлені як книги, якими захоплювалося не одне покоління читачів, так і твори сучасних дитячих письменників.
Повісті про школу класика української дитячої літератури Всеволода Нестайка «Одиниця з обманом», «П’ятірка з хвостиком», « Супер «Б» з «фрикадельками» не залишать байдужими нікого. Оповідання Василя Сухомлинського про школу та школярів навчать дітей бути добрими, людяними, любити природу рідного краю.💖📖
Запрошуємо відвідати бібліотеку та ознайомитися з цікавою виставкою.💖💖💖

Немає коментарів:

Дописати коментар