четвер, 6 травня 2021 р.

Виставка-пам’ять «Ми йшли до тебе, Перемого!»

 


8 - 9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яка стала найстрашнішою трагедією ХХ сторіччя. У ці дні ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з нацизмом.


З цієї нагоди в дитячій філії організовано виставку-пам’ять «Ми йшли до тебе, Перемого!». На виставці представлені книги, в яких розповідається про переможні та трагічні дні Другої світової війни, описується мужність нашого народу в цій війні та довгоочікуваний День Перемоги. А також книги про  героїв війни – наших земляків. Також користувачі познайомляться з книгами письменників-земляків, які висвітлюють події періоду війни у нашому краї.

Кожен метр землі Кіровоградщини окроплений кров’ю визволителів. На всіх фронтах Другої світової відважно билися з ворогом тисячі наших земляків. Не щезне в пам’яті людській, не відійде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу. Вічна слава тим, хто не повернувся з війни. Низький уклін і глибока шана ветеранам та тим, хто захищає наш сьогоднішній день і виборює майбутній.

Немає коментарів:

Дописати коментар