середу, 18 вересня 2019 р.

Зустріч з воїном АТО


«Життя – мов спалах», під такою назвою в краєзнавчому музеї дитяча філія для учнів 6-Б класу гімназії «Лідер» провела зустріч з воїном АТО.

Шестикласники дізналися, якою дорогою ціною дається мир на нашій планеті, особливо для нашої рідної землі в період Другої світової війни і нині, на Сході України. З великою радістю діти сприйняли повідомлення про повернення на рідну землю полонених моряків та українських політв’язнів. Особлива гордість була за нашого земляка, випускника СШ №4 Андрія Артеменка.

На зустріч з гімназистами був запрошений учасник бойових дій у зоні АТО Сидоренко Михайло Вікторович. Затамувавши подих, діти слухали розповідь про його перебування на Сході. Захисник в доступній формі розповів про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство і про все, що цікавило школярів.
Гімназисти висловили щирі слова подяки і шани своєму захиснику.
Всі учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів у зоні АТО та наших земляків. Наприкінці заходу на згадку в знак вдячності Сидоренко М.В. подарували квіти та невеличкий подарунок. Всі присутні ознайомилися з  бібліографічним оглядом літератури «Ми хочемо жити в мирі».


Немає коментарів:

Дописати коментар