пʼятницю, 14 грудня 2018 р.

Майстер-клас «Новорічна витинанка»


Новорічні свята наближаються з кожним днем, тому саме час подумати про те, як прикрасити власну домівку. Витинанка - один з найулюбленіших  видів декоративних прикрас  у народній оселі.  Сучасна витинанка знайшла себе у новому призначенні   - декор у інтер’єрі,   листівки у техніці витинанки.

Напередодні новорічних свят до дитячої філії на майстер-клас «Новорічна витинанка» завітали учні 3-А та 3-Б класу гімназії «Лідер» (кл. керівник Коновалова Л.М.). Майстер з витинанки бібліотекар Токарь С.М. ознайомила дітей з матеріалами та інструментами, потрібними для виготовлення витинанки та показала основні правила вирізання з паперу. Всі учасники майстер-класу отримали шаблони для вирізання та приступили до роботи. Третьокласники старанно працювали, в бібліотеці панувала творча, передсвяткова атмосфера. В результаті в кожного вийшла чудова новорічна витинанка, якою можна буде прикрасити віконце в вдома або в класі.


На закінчення майстер-класу діти зі своїми виробами залюбки фотографувалися біля виставки-витинанки «Замріяна казка зими».


Немає коментарів:

Дописати коментар