середу, 21 червня 2017 р.

Екскурсія до бібліотеки

Літо - пора цікавих зустрічей, екскурсій, нових вражень. Наша бібліотека відкрита для всіх, хто хоче цікаво та корисно провести свій вільний час влітку та продовжує свою роботу з читачами за програмою «Літні розваги».

На екскурсію до бібліотеки завітали вихованці пришкільного оздоровчого табору ЗШ №8. Бібліотекар ознайомила дітей з відділами бібліотеки, бібліотечним фондом, з цікавими та різноманітними ілюстрованими  виставками. Зацікавили дітей книжкові виставки «Сучасні автори – сучасним дітям», «Книжковий світ», «Читати - це круто!».

Не оминули своєю увагою відвідувачі бібліотеки і фото-виставку «Героями не народжуються – героями стають», де зібрані матеріали про учасників АТО батька і сина - Анатолія та Ігоря Дмитрієвих. З гордістю діти зазначили, що Ігор є випускником саме їхньої школи.


Звернули увагу діти і на різноманітні періодичні видання  бібліотеки, де кожен знайшов собі журнал або газету до душі. Сподобалось дітям і те, що в бібліотеці є можливість безкоштовно зайти в інтернет та WI-FI-зона.
Всі учасники екскурсії ще довго не хотіли покидати бібліотеку і пообіцяли стати активними читачами дитячої бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар