понеділок, 20 лютого 2017 р.

Вони повинні жити в нашій пам’яті!

Ви змусили здригнути світ,
Змінити долю рідної країни,
Небесна Сотня – правди цвіт!
Героям Слава! Слава Україні!
З нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні в бібліотеці було проведено годину-реквієм «Герої не вмирають» з учнями 8-А класу ЗШ №6 (кл. керівник Унцеску І.В.)
Їх називали Небесною Сотнею, тих людей, які загинули в Києві на Майдані в ті трагічні і буремні дні 2013 року. Вони віддали свої життя за честь, за волю, за право бути українцями і за свою Батьківщину.
Діти мали можливість пригадати ті трагічні події, які вже ввійшли в нашу історію, згадати Героїв Небесної Сотні, серед яких був і наш земляк – Віктор Чміленко. Бібліотекар розповіла про події, які відбуваються на сході України.


Мізіна Аріна, Філіпенко Дарія, Шипко Анастасія, Петренко Дарія, Левченко Олена, Пиндик Анастасія прочитали вірші, присвячені подіям на Майдані, про долі героїв, які в мирний час віддали своє життя за вільну незалежну європейську державу.
Але герої не вмирають! Вони завжди будуть у наших серцях! Тисячі людей ідуть на Майдан віддати шану Героям Небесної Сотні, запалюють свічки і ставлять квіти. Здається, що всі квіти землі перенеслися на Майдан! Оживає Майдан – оживає Україна!
Хвилиною мовчання діти вшанували невмирущу пам'ять про загиблих героїв Небесної Сотні та воїнів АТО.


Учасники заходу та користувачі бібліотеки ознайомилися з книжковою виставкою «20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні» та мали можливість переглянути відеофільм, під час якого побачили реальні події, які відбували ся на Майдані.

Немає коментарів:

Дописати коментар