вівторок, 9 червня 2015 р.

Свято для прийомних родин

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у бібліотеці  службою у справах дітей Новоукраїнської РДА було проведене свято для прийомних родин «Тут живе дитинство», на яке були запрошені прийомні батьки, які проживають на території Новоукраїнського району, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які виховуються у прийомних сім’ях району. Участь у заході також взяли заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації  Атаманчук В.В., начальник служби у справах дітей Кіровоградської обласної державної адміністрації Чернявська Н.С., заступник голови Новоукраїнської райдержадміністрації Куртичан В.П., начальник Новоукраїнського РЦ СССДМ Наталія Чорній, начальник управління соціального захисту населення РДА Тетяна Олефіренко, оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей РВ УМВС Катерина Довгаль, методист методкабінету районного відділу освіти Світлана Хівренко.


Присутні у невимушеній обстановці обговорювали питання виховання дітей в прийомних родинах. Батьки у свою чергу поділилися власним досвідом та зупинились на проблемах, з якими їм доводиться стикатись при вихованні дітей.
Поки дорослі обговорювали «дорослі» питання, діти змістовно та цікаво проводили час з бібліотекарями та працівниками центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ», які підготували для них розважально-ігрову програму та майстер-класи з виготовлення різноманітних прикрас та виробів.



Наприкінці зустрічі кожна дитина отримала від обласного та районного керівництва «солодкі» подарунки, іграшки та повітряні кульки на згадку про зустріч. Отож залишали гостинні стіни бібліотеки всі присутні з гарним та піднесеним настроєм.


Немає коментарів:

Дописати коментар