пʼятниця, 9 серпня 2024 р.

Всесвітній_день_книголюбів

 






Щорічно 9 серпня у світі відзначають день книголюбів. Свято зародилось у США (Book Lovers Day) і майже одразу набуло чималої популярності, і в результаті набуло статусу всесвітнього. Це свято відзначають письменники, поети, літератори, бібліотекарі, видавці, бібліотеки, друкарні і книжкові магазини, ну і, звичайно, читачі – ті люди, для яких книга і створюється.

Яку ж літературу обирають наші читачі?💥😍🥰📚
💖Наш читач Лев, який із мамою Ольгою приїхав до нашого міста з Харкова, читає класичну літературу, за шкільною програмою.
💖Книголюб Нікіта нещодавно записався до бібліотеки, цього разу він вибрав для себе книгу Всеволода Нестайка "Дивовижні пригоди в лісовій школі".
💖За казочками для маленької донечки Ніколь, яка ще не вміє читати, але дуже любить слухати, коли їй читають, прийшла до бібліотеки її молода мама Анна Анатоліївна.
💖Мама наших читачів Каріни та Івана - Катерина Сергіївна, знає, що її діти будуть в захваті від книг з коміксами.
💖Читачка нашої бібліотеки Ліза вибрала для читання книгу Ніни Бічуя "Шпага Славка Беркути".
💖Дві подружки Катя та Олександра обожнюють читати. Катя, яка, до речі, теж змушена була переїхати до Новоукраїнки внаслідок війни, любить читати про книги про тварин. Олександра читає книгу українського письменника Володимира Рутківського "Ганнуся".
💖Не міг не відвідати бібліотеку в цей знаменний день і переможець конкурсу "Лідер читання -2023" в Кіровоградській області Цьома Ігнат. Він, як завжди, багато читає і цього разу вибрав для себе детектив Андрія Кокотюхи "Гімназист і Біла Ворона".
💖Андрейчиков Денис завітав до бібліотеки за книгами по шкільній програмі.
💖Мама п'ятикласника Васильченка Артема, Тетяна Вікторівна теж прийшла за книгами для сина, по шкільній програмі.
Любов до читання — це те, що веде нас до безмежного світу знань і мрій, збагачуючи наш внутрішній світ."
Дякуємо вам, 🤗наші книголюбчики, за любов💖 до читання!📚
Читайте завжди‼️
Читайте всюди‼️





Немає коментарів:

Дописати коментар