вівторок, 29 березня 2022 р.

Огляд книг серії "Коти-вояки"

 


В рамках Всеукраїнського тижня дитячої книги долучаємося до акції "Нація, яка читає - непереможна" та пропонуємо ознайомитися з книжковими новинками нашої бібліотеки.

📕Є книги, які допомогають вижити у скрутний час, саме такими є 😼"Коти-Вояки" (англ. Warriors) — серія пригодницьких романів-фентезі для підлітків. Створена в 2001 р. британськими письменницями під загальним псевдонімом Ерін Гантер. У центрі сюжету — клани диких котів, які потрапляють у неймовірні пригоди, намагаючись захистити свою територію і своє життя. Оригінальна серія складається з майже 40 книг: В Україні перші книги серії з'явилися в 2016 р.
😼Коти вояки це дикі коти які знайшли прихисток у лісі. Котів ставало дедалі більше, то вони вирішили поділиться на чотири клани: Річковий, Громовий, Тіньовий, Вітряний. Проте був іще 5-ий: Зореклан. Це клан куди відправляються коти після смерті, це як котячий рай, проте якщо є рай... То є і пекло. Темний ліс, де погані коти майже можуть пробиратися лісом до когось на розмову. Є посади у кланах: воєвода - дає розпорядження котам воякам, хто піде в патрулі ловити здобич, чи перевіряти території. Провідник - головний кіт, який ставши провідником, має піти в гори де отримає від котів Зореклану 9 життів. Вояк - кіт чи кішка які полюють, ідуть в патрулі, б'ються за територію. Новак - кіт чи кішка яких будуть навчати битися і полювати. Медикіт - кіт чи кішка яка лікує поранених. Королеви - кішки які завагітніли, або народили кошенят і доглядають за ними. Кошеня - малеча королев.
📕Пропонуємо вашій увазі нові книги з цієї серії, отримані нашою бібліотекою в рамках програми "Поповнення фондів бібліотек" від Українського інституту книги.👇📚🇺🇦💙💛
Коти-вояки чекають на тебе, любий читачу, приєднуйся, пригоди вже починаються!

Немає коментарів:

Дописати коментар