понеділок, 19 липня 2021 р.

Гра-подорож «Радість зустрічі з творами В. Чухліба»

 



Василь Чухліб - автор численних оповідань для дітей, які читають не тільки в Україні. Вони перекладені англійською, російською, азербайджанською, білоруською, казахською, литовською, словенською мовами . Його твори мудрі і доброзичливі. Герої його книжок -  це  допитлива й непосидюча дітвора, поруч з дітьми - дорослі, а ще  багато написано про звірів, птахів, природу.




Справжній майстер казкового слова Василь Чухліб вміло поєднує традиційні художні прийоми народної казки з оригінальними авторськими знахідками. Він наділяє тварин людською мовою, почуттями, характером і поведінкою, зберігаючи при цьому й те, що притаманне природі тварин. Цікаві сюжети, мальовничі подробиці, виразні діалоги, тонкий гумор – це все приваблює маленьких читачів.





До 80-річчя письменника в дитячій філії Новоукраїнської центральної бібліотеки проведено гру-подорож «Радість зустрічі з творами В. Чухліба». Діти ознайомилися з творами Василя Чухліба та відгадували загадки-сонечка, що були закладені в кожну книгу. Залюбки маленькі читачі переглядали книжкову виставку «Сонячні твори Василя Чухліба» та мали змогу взяти книги «сонячного» письменника, щоб почитати вдома.

Немає коментарів:

Дописати коментар