вівторок, 15 травня 2018 р.

Довіку матінку шануйте - свій найсвятіший оберіг!


У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітерець приносить до нас свято - День матері. Саме цьому святу був присвячений день матері «Довіку матінку шануйте - свій найсвятіший оберіг», проведений з учнями 2-А класу гімназії «Лідер» (кл.кер. Мороз С.В.). На захід також були запрошені і мами другокласників.



Учасники заходу дізналися про історію виникнення свята та про традиції святкування Дня матері в різних країнах світу, з використанням слайдів презентації. 
Звучали на святі і віршики, сценки та гуморески, які підготували діти для своїх мам. З цікавістю слухали учасники свята легенди про мам, які їм розповіла бібліотекар, з задоволенням переглянули відеоролик з піснею «Мамина сорочка» та підспівували цій чудовій пісні. 





Були на святі і ігри «Закінчи прислів’я», «Чим ти маму нагодуєш», «Підбери словечко». З присутніми мамами та їх дітьми була проведена гра «Чи знаєш ти?», де мами відповідали на запитання про дитину, а діти відповідали, чи знають вони про свою маму. З великою ніжністю і любов’ю діти помолилися за своїх мам, побажавши їм здоров’я, долі, щастя.

На закінчення всі присутні переглянули книги з виставки-нагадування «Привітайте свою маму!».

Немає коментарів:

Дописати коментар