вівторок, 24 квітня 2018 р.

День інформації «Знай, люби, бережи!»


Природа нам – як рідний дім,
Вона усім, як мати.
Щоб лад завжди був в домі тім,
Про це нам треба дбати.
До Дня довкілля та Міжнародного дня Землі в дитячій філії було проведено День інформації «Знай, люби, бережи!».


На екологічну годину «Хай буде чистою Земля, бо в ній господар ти і я!» завітали учні 7 класу гімназії «Лідер» (кл. кер. Драган О.П.). Гімназисти взяли активну участь у заході.


Гребенюк Юля розповіла про красу і багатство природи, доповнюючи цікавими фактами з життя тваринного світу. Руда Анастасія та Орлова Анастасія розповіли про Червону книгу та про тварин і рослин, які вписані на сторінки цієї книги. З семикласниками обговорювалися екологічні проблеми людства, України, рідного краю, а також про те, що може зробити кожен житель планети, щоб наша Земля була ще красивішою і в нашому домі вирішити всі екологічні проблеми. Учасники заходу читали вірші українських поетів про красу рідної природи. Була проведена еко-вікторина «Цей дивовижний світ природи».



Із старшокласниками шкіл міста проведено годину спілкування «Ми за чисте довкілля». Для учасників заходу та користувачів бібліотеки проведено бібліографічний огляд «З природою живи у дружбі, то буде тобі вона у службі. Вони також переглянули книжкову виставку «Земля – наш спільний дім» з циклу «Нехай земля квітує всюди, природу збережемо, люди!».


Немає коментарів:

Дописати коментар