четвер, 27 квітня 2023 р.

Бесіда «Чи правильно шукати друзів в інтернеті?»

 




Багатьом молодим людям легше знаходити друзів в Інтернеті, спілкуватися через Інтернет, а не особисто. В цьому немає нічого дивного, адже технології йдуть вперед. З’являються нові засоби комунікації. Інтернет — один з таких засобів і молоді подобається ним користуватись. Але спілкування через Інтернет приховує небезпеку, і нерозумно її ігнорувати.

З метою розширити й поглибити знання про безпечний Інтернет та соціальні мережі, сприяти обізнаності учнів про небезпеки, які існують в Інтернеті та соціальних мережах і про шляхи їх подолання з читачами дитячої філії Новоукраїнської центральної бібліотеки було проведено бесіду «Чи правильно шукати друзів в інтернеті?». З читачами обговорювалися такі питання: Чи варто блукати Інтернетом, не звертаючи уваги на небезпеку? Чи небезпечно шукати друзів в Інтернеті? Чи потрібно бути обережним, навіть коли ти розмовляєш з людиною, яку добре знаєш? Розмовляли про те, що приваблює молодь у спілкуванні он-лайн. Одна з переваг, це те, що в Інтернеті почуваєшся набагато впевненіше, ніж у реальному житті. Віртуальне спілкування дає можливість сором’язливій людині наперед обдумати свої слова.
Під час бесіди діти називали правила безпечного спілкування в Інтернеті. Учасники бесіди дізналися про те, яку особисту інформацію вони можуть розміщувати в Інтернеті, а також про ризики, пов'язані з розкриттям такої інформації.
Завітайте до нашої бібліотеки, адже тут ви завжди знайдете не лише цікаві книги, а ще й купу корисної та цікавої інформації.

Немає коментарів:

Дописати коментар