четвер, 9 лютого 2023 р.

День бібліографії «У світ книг через комп’ютер»




 7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

У День безпечного Інтернету в дитячій філії Новоукраїнської центральної бібліотеки було проведено День бібліографії «У світ книг через комп’ютер». Для старшокласників в бібліотеці проведено заняття з комп’ютерної грамотності «Як знайти потрібну книгу в інтернеті» під час якого користувачі вчилися знаходити книги в мережі Інтернет та читати онлайн або зберігати їх на комп’ютер.
З користувачами 1-4 класів проведено заняття «Як знайти інформацію в інтернеті». Вміння вибирати книгу чи знаходити інформацію за допомогою комп’ютера, — це справжнє велике мистецтво. Як оволодіти ним? Діти опановували це мистецтво, яке допоможе в набутті бібліотечно-бібліографічних знань, культури читання та комп’ютерної грамотності.
В бібліотеці постійно діє книжкова виставка «Книга чи комп’ютер», з якою кожен може ознайомитись і знайти для себе корисну інформацію для правильного, а головне, безпечного використання Інтернету.



Для користувачів бібліотеки було розроблено веб –покажчик «У світ книги через Інтернет», в якому зібрано актуальну інформацію про те, як українські книгарні та видавництва підтримують своїх читачів під час війни.

Немає коментарів:

Дописати коментар